Kate Moss x Topshop

Kate Moss x Topshop

Manapság lassan minden nap olvashatunk egy divat kollaborációról, az egyik legújabb pedig a 4 év kihagyás után újra jelentkező Topshop X Kate Moss kollekció április 30-tól. (Az első 2007-ben volt.)

Én még emlékszem arra, amikor 2000 körül a Westendben Topshop nyílt, csak mire összegyűjtöttem volna az elköltésre szánt pénzt, be is zártak. Ezt mostanra már nagyon sajnáljuk, bár online azért rendelhetünk.

A kollekciót Moss saját ruhatára is inspirálta, így van minden 4 kategóriában: koktélruhák, sok bőr, kézzel varrt egyedi darabok, pizsama ruhák, romantikus ruhák, hippi ingek, vintage stílusú ruhák ésatöbbi.

Mint tudjuk, Moss újságíróvá is avanzsált nemrégiben, és hol máshol, ha nem a brit Vogue-nál koptatná a ceruzát, amúgy meg a májusi címlap pontosan a 34. a pályafutása során, ezt 20 év alatt hozta össze. Itt meg lehet nézni mindet.

Ami érdekes, hogy a darabok nem csak a Topshop üzleteiben lesznek kaphatóak, hanem olyan online shopokban, mint a Nordstrom.com vagy a Net-a-Porter.com. Ez utóbbi ugye, kifejezetten divat luxuscikkekre szakosodott, ezért itt majd lehet venni 600 fontos kézzel varrt, gyöngyös ruhát is.

A kollaborációs kampány egyik eleme, hogy a Nowness megszólaltatott számos brit véleményformálót, hogy mondjon valamit Kate-ről. (A Nowness oldal amúgy is nagyon jó!)

Net-a-Porter alapítója, Natalie Massenet (és aki a British Fashion Council elnöke is) itt éppen felidézi Kate Moss-szal kapcsolatos emlékeit, amit a Holland Parkban pávák között sétálgat. (A pávák tényleg ott vannak, nem csak díszlet!)

 A kulisszák mögött. Olyan ritkán lehet őt beszélni hallani, hogy mindig elképedek, ha meghallom.

Cara Delevinge (model of the moment) arról, hogy olyan akart lenni mint Kate Moss, amikor még nem érdekelte a divat, de a Topshopban vásárolt. (még mindig morcos kisfiúnak látom)

Vivienne Westwood Kate Moss auráját méltatja, meg hogy Kate Moss milyen népszerűvé tette a Westwood által tervezett “kalóz csizmát“.

Charlotte Tilbury, smink nagyhatalom szerint Kate Moss rendelkezik a legizgatóbb ajkakkal a világon és ezt még Fidel Castro is megerősítette. (puppy alert!)

Nick Grimshaw, riporter és a London Collections: Men nagykövete, Kate Moss csodálatos stílusáról, és hogy hogyan akadályozott meg egy Bart Simpson tetoválást. (puppy alert megint!)

Beth Ditto énekesnő elmeséli első találkozását Kate Moss-szal, és hogy sokat énekelnek együtt.

Lady Amanda Harlech, Karl Lagerfeld tanácsadója + fashion icon és leánya Tallulah a Regents Parkban tanácskoznak Kate Moss és a Topshop nagyszerűségéről.

Bobbie Gillespie, a Primal Scream együttes alapítója arról, hogy milyen Kate-tel bulizni és hogy egy “free spirit” és szeret kísérletezni.

Azért nem irigylem mindezt feldolgozni. És még meg sem halt.

Facebook neverordinary oldalán további hírek, képek, sztorik.

Follow my blog with Bloglovin

Facebook Comments