Menő Topman kollaboráció Richie Culver képzőművésszel

Menő Topman kollaboráció Richie Culver képzőművésszel

Azt hiszem olyanról még nem írtam, hogy férfi divatmárka X művész kooperáció, úgyhogy itt az ideje és éppen itt az aktuális Topman X Richie Culver férfikollekció, ami pár napja elérhető.

És hogy miért is írok most erről? Mert szerintem jelenleg Richie Culver az egyik legmenőbb brit képzőművész. Először is autodidakta, aztán semmi manír, se macsóság és még az érzelmeiről is mer beszélni. Az egyik legfontosabb műve – mely egyben a kedvencem és ha lesz annyi pénzem, majd kérek tőle egy személyre szabottat – is egy szakítás nyomán készült. Lásd lejjebb. Ezt amúgy a csaj házára is kiírta szép, nagy betűkkel.

Én 2011-ben fedeztem fel őt és majdnem találkoztam vele egyszer, amikor Miriam meghívott a szülinapi bulijába tavaly és láttam, hogy ő is jön, aztán persze nem jött, pedig egy csomót gyalogoltam Kelet-Londonban, hogy megtaláljam a bulihelyet. (tavaly meg elköltözött Berlinbe)

tumblr_ln35qopQec1qfokgi.jpg

Amúgy a legjobban azt bírom benne, talán mert bennem is ilyen kettősség van, hogy egyik nap tetőtől talpig designer cuccban pózol Mayfair-ben a Jimmy Choo üzletben, másnap meg valami lepattant melegítőben áll a konyhában.

Nem ez az első divatos kooperációja, 2012-ben az Eastpaknek készített hátizsákot (ezt kár hogy nem vettem észre, bár egyáltalán nem hordok ilyet, de túl jól néz ki), tavaly meg az Etre Cecile-nek polókat, arról itt írtam.

A mostani nagyobb dobás, a brit Topman-nak készített egy 11 darabból álló kollekciót, ez 10 üzletben (Londonban az Oxford Streeten és a Selfridges-ben is) megvásárolható, plusz online.

10428059_10205064613601341_5593810626108491053_n.jpg

A kollekció minden darabja Richie 1-1 művészeti alkotására reflektál, és összesen 3 szín dominál: a fekete, fehér és szürke. “A Topman szerintem olyan brit, mint a brit időjárás, a brit szarkazmus vagy a brit foci. Ezért a kollekciómat a lehető legangolabbra állítottam össze”. – mondja Richie.

Topman-1040x641 (1).jpg

Topman4-1040x641.jpg

Topman2-1040x641.jpg

Richie-Culver_image-2.jpg

Jövő héttől már ebben fogok boltba járni!

A kollekció kísérője egy videó, melyet Tom Beard rendezett Culverrel és azt írja a közlemény, hogy “önéletrajzi”. Mindenesetre szerintem jó lett. 

További érdekességek, sztorik, képek a Facebook oldalon!

Facebook Comments