Ez most a legmenőbb hotelszoba Londonban

Ez most a legmenőbb hotelszoba Londonban

Kelet-Londonban járunk, méghozzá a Hackney-ben, pontosabban a Vyner Street-en, ez a brit főváros egyik kreatív központja, tele galériával meg start-upokkal kivállalkozásokkal.

Lee Thornley azt vette a fejébe, hogy beindítja London első uszály szállodáját, azoknak akik új élményre vágynak a megszokott szállodai szoba helyett. Lee, a Bert & May nevű cég tulajdonosa, egyedi csempegyártással és újrahasznosított bútorok gyártásával foglalkoznak, így nem véletlen, hogy a hajó berendezése “utterly stylish”.

Az uszály amúgy a raktáruk/irodájuk mellett van kikötve a Regent’s Canal-on.

5crop.jpg

Első pillantásra talán nem vesz le a lábunkról a látvány, de érdemes bepillantani.

000_berts_barge.jpg

 

2_5.jpg

Az egy hálószobás uszály hotelt skandináv vintage stílusban rendezték be, valóban csodásan néz ki, látszik, hogy minden részletre odafigyeltek.

A tulajdonos szeretne még töb hajót vízre bocsájtani, a honlapon már 3 különböző londoni lokációnál van jelezve, hogy “hamarosan”. 

 

3_8.jpg

Az ára 250 font / éjszaka és minimum 2 éjszakára kell kivenni, magyarul nem olcsó!

4_6.jpg

Az 50 nm-es hajón van hálószoba, nappali, főzőrész, fürdőszoba káddal és Aesop kozmetikumokkal, kályha és padlófűtés melegít a télen.

6crop.jpg

7crop.jpg

8crop.jpg

Mivel csempekészítő tulajdonossal állunk szemben, így minden csempe kézzel készített.

1_25.jpg

Persze az is benne van a pakliban, hogy lakóhajóként értékesítsék, ha lesz rá igény, tekintve, hogy Londonban mind a bérleti díjak, mind a lakásárak olyan magasak, hogy sokan inkább ingáznak.

A hajót a RaT Architecture készítette, a belsőépítészpedig Laura Fulmine volt.

e8531033-dca1-45bc-8fe3-d5ea1e44db94-620x465.jpeg

Szerintem a tető a legjobb rész, nappal és este is remek lehet itt ücsörögni és semmit tenni, távol a világ zajától. Na jó, ez így nem igaz, mert napközben nagy a pörgés itt, de este csend van az biztos.

A Facebook Neverordinary oldalán további hírek, képek, sztorik.

Facebook Comments