Insider dokumentumfilm: A brit Vogue kulisszatitkai

Insider dokumentumfilm: A brit Vogue kulisszatitkai

Férfiasan bevallom, sohasem rajongtam a Vogue magazinért. Amikor már kerestem annyit, hogy drága, külföldi újságokra is szórjam a pénzt, először az angol Cosmopolitant vásároltam (egy itt megjelent stewardess álláshirdetés kapcsán utaztam ki először Londonba), majd jött a Marie-Claire, aztán a Vanity Fair, Tatler. A Vogue-ot nagy ritkán, ha már megvolt minden és telhetetlen voltam.

A brit Vogue idén 100 éves, ünnepelték magukat rendesen, kiállítással a National Portrait Gallery-ben (szuper volt, kár, hogy nem engedtek fotózni), Vogue Festival-lal (ez is szuper volt, ott is voltam, itt írtam róla), Kate Middleton-nal a centenáriumi címlapon,  és most pedig itt egy kétrészes dokumentumfilm a BBC csatornán.

Ilyen még nem volt amúgy, mármint hogy a kulisszák mögé engedjenek bárkit is.

Az első részt láttam, beszippantott.

Csodálatos, nevetséges, lenyűgöző, mint amilyen a divat.

Alexandra Shulman (58) 25 éve főszerkeszti a világ egyik legbefolyásosabb magazinját, és teljesen más karakter, mint amerikai megfelelője, Anna Wintour (68). Szerencsére. Bár ő sem tűnik kedves személyiségnek, mégsem annyira megközelíthetetlen, mint Wintour, de azért látszik rajta, hogy annyira nem szereti ezt a forgatást.
03-20150921_102929_1.jpg

Ezt a fotót 2015-ben készítettem egy Roksanda Ilincic bemutató után Alexandra Shulmanról. És most látom a kamerás embert mellette, szóval akkor már forgattak! Nagyon várom a második részt, hátha benne leszek!

p046hgx5.jpg

Kate Moss nyilván nem maradhatott ki ebből, bár értelmes mondat nem hagyja el a száját, csak hogy utál interjút adni és magáról beszélni. Itt éppen Mick Jagger egykori fellépőruhájában egy fotózáson.

Aki nagyon megnézné, küldjön egy e-mailt és adok egy linket.

Itt is vagyok: Facebook, Instagram

Facebook Comments