Ez 78

Ez 78

porter-magazine-23-winter-2017-3k.jpg

Ránézek Ali Macgraw-ra és azt gondolom, hogy így akarok kinézni 78 évesen. Ki nem?

És most nem a ruhákra gondolok. Ahogy áll, ahogy néz, ahogy azt mondja a szemével: én már megcsináltam, neked még el kell idáig jutni, még meg kell élned, hogy ennyi legyél.

Önbizalom, tartás, stílus. Semmi feszengés. 

A Love Story legendás színésznője ismét itt van és ismét levesz minket a lábunkról, ezúttal a Porter magazin számára készült ez a fotósorozat, Pamela Hanson munkája. 

Egyszerűen tökéletes ez a fekete-fehér kombináció és a styling is, van egy gyanúm, hogy Georgia O’Keefe festő egykori birtoka és háza voltak a fotózás helyszínei, de ennek még utána kell járnom, ugyanis csak annyit tüntettek fel, hogy Santa Fe. Amúgy Ali Macgraw meg pont ott lakik.*

Mindenesetre nagyon nagy O’Keefe rajongó vagyok (itt írtam róla) és emlékszem, hogy amikor először mentem a pasimat meglátogatni Toszkánába, akkor a nappaliban az asztalon ott figyelt egy O’Keefe album. Hú, mondom, ilyet is ritkán látok, hogy pasi szereti, és még albumot is vett tőle! Mondtam is magamnak, ez egy jel! Aztán később persze kiderült, hogy az anyukájáé volt, ő meg nem különösebben kedveli..a nagy jelem!

Mondjuk kíváncsi lennék az interjúra is, de a Porter magazint soha nem tartottam annyira jónak, hogy pénzt adjak ki a nyomtatott kiadásra. 

porter-magazine-23-alimcgraw-2017-5-1.jpg

teljes_kepernyo_rogzitese_2017_10_09_224522.jpg

porter-magazine-ali-mcgraw-winter-2017-6.jpg

porter-magazine-alimcgraw-winter-2017-2.jpg

teljes_kepernyo_rogzitese_2017_10_09_224746.jpg

porter-magazine-alimcgraw-winter-2017-4.jpg

* Kriszti, a drkuktart blog szerzője megírta, hogy a sziklás kép Plaza Blancan készült, ami nem Santa Fe. Amúgy irígykedjünk Krisztire egy kicsit, ugyanis a nyáron járt Új-Mexikóban Georgia O’Keefe Ghostranch-en is!

Korábbi bejegyzés Ali Macgraw-ról itt.

Facebook Comments