A 68 éves Meryl Streep az amerikai Vogue címlapján landolt

A 68 éves Meryl Streep az amerikai Vogue címlapján landolt

meryl-streep-vogue-cover-december-2017.jpg

Az amerikai Vogue decemberi számának (egyik) címlapján Meryl Streep, korunk egyik legfigyelemreméltóbb színésznője. Tudta, kedves olvasó, hogy Meryl Streep minden idők legtöbbször Oscar-ra jelölt színésznője? 20 alkalommal 4 kategóriában, háromszor el is nyerte (Kramer vs. KramerSophie’s ChoiceThe Iron Lady)

00-meryl-streep-vogue-cover-december-2017.jpg

Szóval Meryl Streep megérdemli, hogy címlapon legyen, és persze ez most trend is, aminek én örülök, hogy 40-50-60-70 éves nők kerülnek címlapra vagy hogy az olasz Vogue a komplett októberi számát 60 feletti nőknek írta

És azt kell, hogy mondjam jó lett a kép róla, persze látszik, hogy dolgoztak rajta, de mégsem annyit mint a 71 éves Susan Sarandon-on, akit teljesen felismerhetetlenre retusálták az angol Elle címlapján. Meg adták rá egy hatalmas hajat is..

Aztán van még itt egy videó, ahol Meryl Anna Wintour-ral  (akinek az aurájában egyszer megfürödtem!) cseveg erről-arról, – amúgy éppen 11 éve játszotta őt “Az ördög Pradat visel” című filmben -, kicsit politizálnak is, hogy megélik-e még, hogy lesz Amerikában női miniszterelnök (Wintour is 68 éves), meg hogy milyen lesz az Oscar a Harvey Weinstein ügy után. 

Aztán itt van ugye Meryl legújabb filmje, a The Post, ami magyarul “A Pentagon titkai” címmel fut, és amit szintén promóznak egy kicsit, és még az is kiderül, hogy Wintour mentora, közeli barátja volt Katherine Graham, akit a filmben játszik Meryl. Érdemes megnézni, hogy Wintour milyen lelkesedéssel beszél róla.

A videó végén Wintour átnyújtja neki az újságot, mire Streep kicsit elérzékenyülve mondja, hogy bárcsak az anyukája élne és láthatná ezt.

Meryl Streep jó választás volt, megint, szerepelt már a Vogue címlapján 62 évesen és akkor azt írták, hogy addig ő volt a legidősebb. Ma már azonban tudjuk, Lauren Hutton 73 évesen a listavezető, az októberi olasz Vogue címlapján szerepelt. (Ami megvettem, majd szépen, lassan lefordítom és mazsolázgatok belőle.)

Fotó: Annie Leibovitz, ruha: Michael Kors

Facebook Comments