Sharon Stone hatvanéves lett

Sharon Stone hatvanéves lett

teljes_kepernyo_rogzitese_2018_03_10_153938_1.jpg

Ez a pillanat is eljött, Sharon Stone ma hatvanéves. 

Az újságok még mindig úgy definiálják őt, hogy az Elemi Ösztön sztárja, pedig már 26 éve, hogy a filmet bemutatták. Még ma is pontosan emlékszem, hogy az egyik kedvencemben, az egykori Kossuth moziban láttam, éjszakai vetítésen. 

Sharon Stone akkor 34 éves volt.

Első filmszerepe egy Woody Allen filmben volt, a Csillagporos emlékekben, 1980-ban, de akkor még csak úgy írták a stáblistán: “egy csinos a lány vonaton”.

Ezt a forgatás alatt készült képet, mint most látom, a pasim egyik legjobb barátja készítette, aki Woody Allen fotósa volt évtizedekig, úgy hívják, hogy Brian Hamill, és élő legenda, a honlapjába simán bele tudok feledkezni. Tavaly volt nálunk, mert kiállítása volt Bologna-ban, és véletlenül meglátta pár képemet és megdicsért. És nem az az udvariaskodó fajta. 

teljes_kepernyo_rogzitese_2018_03_10_150428.jpgPár napja a New York Times-ban osztotta meg szépségápolás, étkezései és fitness titkait, pontosan olyan, mint amire számítottam tőle: semmi flanc.

08skin1-superjumbo.jpgKedvenc szépségápolási termékei: a Rituals habfürdők, Shiseido testápóló, Weleda krém (ez az én listámon is rajta van), Neutrogena fényvédő krém, sőt Avon krémet is használ.

Aztán szintén mi, néha napján, saját magának vágja a haját. Aztán elmegy fodrászhoz, ahol megkérdezi a fodrász, hogy ezt meg ki vágta le? Ismerős?

Szerintem nagyon kevés nőnek áll jól igazán a rövid haj, de neki igen. Mondjuk, a Casino cím filmben is tetszettek a belőtt, hosszú hajú frizurái.

Nem eszik feldolgozott ételt, nem fogyaszt koffeint, és ritkán iszik alkoholt vagy szénsavasat. De eszik húst és étcsokit, cukrozza a teáját, ha úgy esik jól. 

teljes_kepernyo_rogzitese_2018_03_10_154042.jpg

Otthon is van Pilates gépe, de ha úgy tartja kedve, inkább edzőterembe megy.

2001-ben agyvérzése volt, 5% esélye volt a túlélésre, 2 évbe tellett a felépülése, mindent újra kellett tanulnia: járni, beszélni, olvasni.

És talán ezt látni rajta, hogy ő visszajött valahonnan, küzdelemmel, de megcsinálta és most már nem érdekli semmi, csak jól akarja magát érezni, mert életben maradt.

Pár éve egy interjúban mondta is, hogy ” az a  célom, hogy megöregedjek”. Így talán már az öregedés sem zavarja annyira, mert tudja, mi lett volna az alternatívája. 

“Ahhoz, hogy jól nézzél ki öregen, belülről kell sugároznod. Jól kell érezned magad, azt kell csinálnod, amitől jól érzed magad.”

Návai Anikó ezt mondja a Borsban, miután találkozott vele egy interjúra nemrégiben: “Valószínűleg meg van plasztikázva, de olyan szépen, hogy nem látszik. Annyira diszkréten csinálták, hogy gyönyörűen mozog az arca. Sharon úgy néz ki, mint egy baromi jól karbantartott negyvenes. Maximum negyvenöt.”   – Kiráz a hideg ettől a fogalmazástól.

sharon-stone1-720x379.jpgSharon Stone kétszer volt férjnél, mostanság látni őt egy férfival – lásd tengerpartos kép -, de csak a találgatás megy ki lehet. Nem mintha érdekes lenne, boldognak tűnik mellette.

Három örökbe fogadott fia van, 11, 13 és 17 évesek.

nintchdbpict000391158478k.jpg

nintchdbpict000391155256.jpg

Mostanában a következő filmekben/sorozatokban lehet őt látni: A katasztrófaművész, Mozaik (ezt most kezdtem el nézni, és még mindig szuper a haja!), All I Wish.

Facebook Comments