Nem a korom határozza meg az életemet / Pataki Ágival beszélgetek

Nem a korom határozza meg az életemet / Pataki Ágival beszélgetek

pa_1.jpg

Minden úgy kezdődött, hogy kitettem egy képet Lauren Huttonról a Neverordinary FB oldalára, hogy milyen jól néz ki a brazil Vogue címlapján, és amikor megkérdeztem tőletek, hogy ki lehetne a magyar megfelelője, jó sokan azt írtátok, hogy Pataki Ági.

És akkor elkezdtem gondolkozni, hogy milyen jó lenne például Pataki Ágit megkérdezni, hogy ő hogyan csinálja, mit gondol a 40 felettiségről, öregedésről, életmód- és karrierváltásról. 
Úgyhogy elkezdtem ezen dolgozni, megkerestem őt, nagy örömömre igent mondott. (Zsuzsának köszönöm a segítséget!)

Így történhet meg az, hogy november 15-én megtartom az első Neverodinary rendezvényt! Eléggé izgulok, mert még van mit szervezni, de már nem húzom tovább, meg nem is bírom magamban tartani.

Az esemény belépős, 2000 Ft/fő. Egyrészt, mert tapasztalataim szerint, az ingyenes rendezvényeket nem vesszük komolyan, és simán lemondjuk az utolsó pillanatban. Másrészt, fedeznem kell a kiadásokat, hogy legyen finom prosecco, meg kis harapnivaló. Azon is dolgozom persze, hogy mindenki kapjon a végén egy jó kis goodie bag-et, sőt, tombola is lesz!

A helyszín a Loffice, ezúton is köszönöm nekik, hogy támogatják a rendezvényt. 

Nem titkolt célom, szeretek nagyban gondolkozni, hogy ha ez jól sikerül, akkor rendszeresen legyenek rendezvények, ahol tudunk találkozni, beszélgetni, ismerkedni, kapcsolatokat építeni.

Jelentkezni a [email protected] emailen lehet, én pedig visszaküldöm a részleteket.

Köszönöm, Orsi

Facebook Comments