Itt a Neverordinary Női Klub!

Itt a Neverordinary Női Klub!

20190106_163840-01.jpeg
Már régóta foglalkoztatott, hogyan tudnék tovább lépni a blog “fogságából”, mert  bár nagyon szeretek írni, egy ideje azt éreztem, hogy nem elégít ki, többre vágyom.
A blog első, novemberi eseménye után éreztem, hogy milyen jó is volt kilépni a való világba és találkozni veletek.

A női klub gondolata nem új keletű nálam, már 10 éve is azon morfondíroztam, hogy ha sok pénzem lenne, akkor vennék egy szép nagy házat, ott lenne a központ uszodával, konditeremmel, könyvtárral, étteremmel, szépségszalonnal – panorámás, tetőtéri bárral, természetesen – , meg ami kell a léleknek, szellemnek, testnek. Egyelőre nincs, de mindig bizakodó vagyok! 🙂

Ha már itt vagyunk ennyien, közel kilencezren a Facebook oldalon és a zárt csoportban, gondoltam csatlakozzunk össze jobban, így jött a Neverordinary Női Klub ötlete 40 feletti nőknek. 

Amikor tavaly elkezdtem írni a 40 felettiségről, akkor az járt a fejemben, hogy azzal szeretnék foglalkozni, hogy hogyan éljünk jobban, okosabban, boldogabban és tovább. 

Ez azóta sem változott. Az öregedés mindenkit megvisel, kit jobban, kit kevésbé, nekem sokat jelent, hogy ezen az úton itt van mellettem a férjem. 40 után új szerepek jönnek és új lényegek jönnek, át kell értékelni az életet: kidobni ami nem kell, új lényegeket keresni és felfedezni, és újra ki kell találni magunkat, új szerepeket kell adni magunknak. 


Őszinte leszek, nem gondoltam volna, hogy arra fogok rájönni ezen az úton, hogy milyen jó női társaságban lenni. És nem azért mert nem szeretek férfiak társaságában lenni. Talán egy bizonyos kor is kell hozzá, hogy a nők már nem versenytársként, hanem csapattagként tekintsenek egymásra. Akik a Neverordinary+ csoportban ott vannak, tudják, hogy néha milyen felemelő, inspiráló, bátor történeteket olvashatunk egymásról, egymástól. Erőt meríthetünk egymásból, erőt adhatunk egymásnak, ezek fontos dolgok.

Vannak, akik csak olvasnak, de nekem írnak:  “Örömmel olvasom a sok remek hozzászólást az oldalon. Bátorítást és inspirációt adnak ám, bár nem szólok hozzá a témákhoz, de lelkes olvasó vagyok. Nagyon jól jönnek néha napján az itt olvasottak. Mikor azt olvasod,hogy mással éppen az vagy valami nagyon hasonló történt, vagy hasonlóan reagál le dolgokat, akkor az megnyugtató, hogy mégsem vagyok egyedül. A gondolat, hogy máshol, másokat is foglalkoztatnak hasonló dolgok az nagyon jó érzés, ezek ilyen kis láthatatlan kapcsolódások nekem a világban, és ez nagyon jó.”

De az is jól esik, amikor ilyen levelet kapok: “Ugyan nem vagyok még 40 feletti, de imádom olvasni minden sorodat! Rendkívül inspiráló, ahogy éled az életed és segítesz másokon azzal, hogy nyíltan beszélsz mindenről, amit mi nők, nem merünk kimondani.”     

A klub több platformon fog működni, és nem csak online.

Online: blog, Facebook oldal, zárt Facebook csoport, hírlevél, Instagram

Talán lesz egy youtube csatorna is nemsokára!

Offline: események
A következő esemény, ami fix a május 11-i Slow Toszkán Party. 
Tervben 2019-re:  menopauza tábor, beszélgetős/inspirációs esemény, Mar Galliti skincare workshop 

Partnerhálózat:

A Neverordinary Klub partnerségre lép olyan márkákkal, cégekkel, amelyek a profiljába illenek,  – vagyis a 40 feletti nőknek jobb lesz tőle – , kölcsönös kedvezmények érdekében, magyarul a Neverordinary Klub partnerei kedvezményesen vehetik igénybe a partnerek szolgáltatásait.

Szeretném nektek bemutatni a Neverordinary Klub első partnereit rögtön!

Szőllősi Katinka, a Revitalaser szalon tulajdonosa. Katinkával ezer éve ismerjük egymást, szőrtelenítéssel 7 éve foglalkozik, igazi profi. Nála 10 % kedvezmény jár szőrtelenítésre a Neverordinary klubtagoknak. Revitalaser honlapján nézgelődjetek árak kapcsán.
A hormonális szőrnövekedésről ITT írtam, benne Katinka tanácsával. 
Az Iványi Vendégház bérleti díjából is 10% kedvezmény jár a klubtagoknak. A név nem véletlen, a szüleim üzemeltetik és itt volt a kertben az esküvőnk nyáron!

Csatlakozó partnereket szívesen fogadok, amennyiben megfelelő színvonalú és profilba vág.

A Neverordinary bizonyos eseményeire szintén kedvezmény fog járni a kártyatulajdonosoknak.

A klubtagok számára kártya készül, ezzel lehet igénybe venni a szolgáltatásokat. 
A kártya költségét a tagok állják, ezt jelenleg még nem tudom bevállalni, de bízom benne, hogy nem lesz több pár száz forintnál.


Jelentkezés emailben: 
[email protected]
Tárgy: Neverordinary Klub

Ha valaki azonnal szeretne menni Katinkához szőrteleníteni, azt is megoldjuk, kártya nélkül.

Egyúttal keresek önkéntes klubtársakat, akik úgy érzik, hogy van idejük/kedvük velem együtt haladni ezen az úton, mert csapatban sokkal jobb amúgy, mint egyedül. 

A következő területekre keresek kollégákat: adminisztráció, angolról magyarra fordítás, cikkírás, kép- és videó szerkesztés. Szintén a [email protected] emailre várom a leveleket.

Köszönöm mindenkinek aki olvas, velem tart, sokat kapok tőletek, és nagyon jó veletek, remélem, hogy ez még szorosabbá fog válni!

ÉLJENEK A 40 FELETTI NŐK!

Facebook Comments