Te mit fogsz csinálni 97 évesen?

Te mit fogsz csinálni 97 évesen?

iris_20apfel.jpg

Fehér, rövid haj, óriási szemüveg, pirosra rúzsozott száj, rengeteg feltűnő karkötő és nyaklánc.
A 97 éves Iris Apfel szerintem a mai napig azon csodálkozik, hogyan lett ő divat ikon. 
Nagy valószínűséggel jól elvolt ő a férje mellett (a férje 2 éve halt meg, 68 évig voltak házasok), és nem lehetett annyira unalmas az sem, hogy kilenc amerikai elnök megbízásából kiviteleztek design feladatokat a Fehér Házban. 

Valljuk be, a legtöbben örülni fogunk ha 1. egyáltalán megéljük a 97-et, 2. tudunk járni, 3. még észnél vagyunk.

Iris Apfel az Advanced Style mozgalommal együtt befutott és tényleg jó ránézni, olvasni, hallgatni, mert egyszerűen nem érdekli a kora, az sem érdekli ki és mit gondol róla, ami igazán inspiráló. 

97 évesen pedig leszerződött az IMG modellügynökséghez, ahol amúgy sok nagy arc van, de talán ő az egyik legkülönlegesebb – végül is már Barbie is készült “belőle” – és minden bizonnyal a legöregebb.
Iris persze eddig is dolgozott különféle márkákkal, de ahogy olvasom, ezeket eddig mindig saját maga intézte, ez is milyen menő. Tulajdonképpen érdekes, hogy mi tartott ilyen sokáig, hiszen különlegessége megkérdőjelezhetetlen. Persze, azt ne várjuk, hogy a kifutókon jelenjen meg, de biztosan fogjuk őt látni majd reklámkampányokban, ahogyan ő is erre számít.

Természetesen, nincs is inspirálóbb ennél, hogy 97 évesen is lehetünk még modellek, nem is venném el senki kedvét ettől, tényleg bármi megtörténhet, bár én első körben arra koncentrálnék, hogy megéljem a 97-et. 

Számomra sz is kérdés, a marketinges agyam, ugye, nem nyugszik, ha Iris Apfel fog viselni egy ruhát/ékszert/cipőt/táskát egy reklámkampányban, akkor azt melyik korosztály fogja megvenni? 

Én személy szerint üdvözlöm azt, ha 40 feletti nőket látok reklámokban, ideje rájönni, hogy a 40+ korosztályt nem kellene hanyagolni, ugyanis költenének (még többet), ha valaki meg is szólítaná őket.

Szóval, izgatottan várom, hogy Iris Apfel mit fog reklámozni és majd meg szeretném-e venni.

Itt is vagyok: Instagram

Facebook Comments