JLo nem akar 50 éves lenni

JLo nem akar 50 éves lenni

teljes_kepernyo_rogzitese_2019_03_17_100924.jpg

Tegnap megnéztem véletlenül Jennifer Lopez Second Act című filmjét. 
Tudom, lehetett volna jobb dolgom is, de nem tudtam aludni, és éjfélkor már nem akartam elindulni sehova. 

Mint tudjuk, JLo egy percet nem öregedett 10 éve, amivel semmi baj nincsen, ki mit szeret látni, ha tükörbe nézni, ugye. 

Na de, ez a film viszont pontosan JLo félelmeit mutatja be, szerintem. Ő az egyik producere is, így teljesen tudatos választás, hogy egy ilyen karaktert testesítsen meg, mint amilyet a filmben láthatunk.

Magyarra Álommelónak fordították a címet, jobb lett volna a Második dobás. Tudom, erre meg nem mennének be a moziba az emberek.

A film fikció, egy élelmiszerüzlet vezető helyettese, ez JLo, hamisított önéletrajzzal (más adta be a nevében) hirtelen egy magas pozícióba kerül, ahol bizonyítania kell. A film tele van előre várható jelenettel, és sajnos a színészek sem túl izgalmasak benne, de valahogy halad a sztori. Számos jelenetnél látszik, hogy csak azért tették bele, hogy például JLo megcsillogtathassa tánctudását, de annyira erőltetett, hogy nézni is rossz. Pedig, táncolni tud.

Az életben 49 éves, ugye, és nem vitathatjuk el tőle, hogy jól néz ki, jó pár évet letagadhat, ki ne szeretne így kinézni ennyi idősen. Persze, pénz meg idő, meg celebrity, neki “csak” ezzel kell foglalkoznia, hogy jól nézzen ki. Bár, hozzáteszem, hogy a botox és filler ma már megfizethető áron elérhető, mozogni pedig ingyen is tud bárki. De természetesen JLo más dimenzió, ne hasonlítgassuk magunkat hozzá.

A filmben JLo egy 40 éves nőt játszik amúgy, akinek a pasija gyereket akar, ő meg még nem áll készen a családalapításra. Ahogy mondaná a férjem, egy filmben bármi megtörténhet, még az is, hogy a 49 éves JLo szül egy gyereket. (nem fog) És persze tudjuk, hogy ma már 49 évesen is lehet szülni, de nem ez a jellemző. 

A filmben egyszer mondja ki, hogy 40 éves, azt is suttogva, és bár van utalás benne, hogy 40 felett a nőknek nehéz munkát találni, de az sincs jól tálalva. 

Számos jelenetben nem dekoltázsa van, hanem zavaróan kint van a melle. Inkább szánalmas, mint szexi. Aztán amikor már a fancy irodába jár már dolgozni, olyan stretch ruhákban mászkál, hogy abban lélegezni is nehéz lehet. Sőt, szerintem még egy extra fenék implantátumot is rátoltak. Értem én, hogy (még mindig) jó alakja van, és meg kell ezt mutatni, de annyira arcba tolós az egész, hogy kényelmetlen nézni. 

Végig kerestem a pozitív üzenetet 40 feletti nőként, hol itt az inspiráció?

Jó nagy mellényúlás az egész, pedig milyen jó lenne tényleg egy ilyen film, ami arról szól, hogy 40 felett milyen a második dobás!

Ne nézzétek meg! 

Kommentelni a Facebook oldalon lehet, gyere oda!

Itt is vagyok: Instagram

Facebook Comments