Orsikám, világhírű lettél itthon!

Orsikám, világhírű lettél itthon!

Orsikám, világhírű lettél itthon, gratulálok! – írta Mici barátnőm, és tényleg, pont így érez az ember, azaz én, amikor megláttam magam a Nők Lapjában. 

A minap megjelent interjú mérföldkő számomra több szempontból is, ezért is írok róla külön blogposztot, hogy mindig emlékezzem majd rá: Nők Lapja X Vichy X Neverordinary

Először is, a Nők Lapjáról beszélünk, mely Magyarország első számú női hetilapja* 70 éve. Magam is meglepődtem ezen a számon. Most már elmondhatom, hogy én is a történelmük része lettem.

Az interjú promócióban jelent meg a Vichy-vel, azzal a céggel mely mellém állt, hogy együtt változtassuk meg a menopauzáról kialakított negatív képet, és ne kezeljük tabuként ezt a folyamatot, melyen minden nő keresztül megy élete során. Ezúton is köszönöm nekik és várom a folytatást. 

A Vichy-t 80 éve alapította egy bizonyos dr. Prosper Haller, gondoltátok volna? A Vichy Termál Központban dolgozott, ott fedezte fel a Vichy termálvíz sebgyógyító hatását, majd megalapította a céget. 

Szóval, két igencsak nagy múltú márka között ott vagyok én, aki próbálja szépen lassan megvalósítani az ötleteit, álmait (?), és most egy lépéssel megint közelebb kerültem hozzájuk. 

Mert itt nem rólam van szó. Rólunk van szó, 40 feletti nőkről, én pedig mint egy szócsatorna mondom ahol lehet, hogy mi mit gondolunk!

“A mai negyvenes, ötvenes nők sosem voltak még ennyire újítóak, kísérletezőek, motiváltak és ambiciózusak. Másképpen élnek és más értékeket képviselnek, mint az anyjuk vagy a nagyanyjuk. A viselkedj a korodnak megfelelően frázis már a múlté. Folyamatosan tágítjuk a határainkat, és nem úgy élünk ahogy kellene, hanem ahogy szeretnénk. Sosem késő és semmihez sem vagy túl öregek. Új vállalkozásba vágunk vagy új karriert találunk, ha ahhoz van kedvünk egyedül utazunk, és nem azért mert nincs kivel, randizunk, önmegvalósítunk, és igen, ki szoktunk jönni a konyhából!”

Köszönöm azoknak, akik gratuláltak, azoknak is, akik a cikk hatására kezdtek el követni/olvasni, remélem, nem fogok csalódást okozni, bár elég magas a mérce, de én meg tele vagyok izgi tervekkel! És hamarosan jön a YouTube csatorna!!!

Itt még meg kell jegyeznem néhány dolgot, a pontosság kedvéért, meg ha valaki nem ismeri a “munkásságomat”, furcsa lehet, hogy miért emelek ki egy PR cikket. Azért, mert igenis büszke vagyok arra, hogy a Vichy engem választott erre az interjúra. Aztán azért is, mert nálam nem folynak a személytelen, unalmas szponzorált posztok, nem is fognak. Nem a blogolásból élek (egyelőre :D), így nincs rajtam nyomás, azzal dolgozom, akivel tényleg szeretnék. 

screenshot_20190929-230117_onedrive.jpg

screenshot_20190929-230146_onedrive.jpg

screenshot_20190929-230131_onedrive.jpg

*Azt az álláspontomat, hogy a Nők Lapjára ráférne az arcfelvarrás, még mindig fenntartom, kevesebb retus a címlapnőkön, vagányabb divat ötletek, progresszívabb témák, csak néhány ötlet.

Facebook Comments