Hat éven át randiztam, mire 83 évesen megtaláltam a lelki társamat az Interneten

Hat éven át randiztam, mire 83 évesen megtaláltam a lelki társamat az Interneten

merlin_163894608_0399f50b-1b14-4c15-a8be-e7673dcdf11c-superjumbo_2.jpg

Társat találni nem könnyű, én már csak tudom, ugyanis 42 évesen találkoztam a leendő férjemmel.
Az évek alatt persze rájöttem, hogy egyedül is lehet jól élni, sőt boldognak is lenni, mert egyet semmiképpen sem szabad, leadni az elvárásainkból és belemenni egy olyan kapcsolatba, ami már az elején döcög. Mi lesz akkor később? Tippjeim az online társkereséshez.

Én mindig azt mondom, hogy sose késő, teljesen mindegy hány évesek vagyunk, nem szabad feladni, keresni kell, nyitott szemmel járni, és ha jön valaki, akkor jó, ha nem, akkor is, nem szabad rágörcsölni. Amúgy mindig jön valaki, csak lehet éppen nem vesszük észre, mert ott van a fejünkben egy elképzelt ideál, és azt keressük. 40 felett a rugalmasság elengedhetetlen, ez talán az új mottóm is lehetne. (csak már annyi van)

Nos, jelen bejegyzésünk főhőse, Dr. Stanley Forwand, aki úgy döntött, hogy mindenáron megtalálja lelki társát, kerül, amibe kerül.

Nem sajnálva sem időt, sem pénzt, hat éven át kereste internetes társkeresőn az igazit. Több ezer dollárt költött repülőjegyekre, 70.000 mérföldet autózott el randikra, annak reményében, hogy talál egy biztos, normális, szerethető társat egy életre.

Dr. Stanley Forward, aki most 84 éves, 77 évesen vágott bele a nagy kalandba, és 83 éves volt, amikor egy októberi napon beteljesítette küldetését. Ekkor találta meg ugyanis Marjorie Barnes-t, a 73 éves Virginiából származó özvegyet a Match.com társkeresőn.

„Azonnal tetszett, mert nagyon-nagyon vicces volt.” – mondja Marjorie, aki dr. Forwanddal sms-ben kommunikált, mielőtt személyesen találkoztak volna. “Az elején megmondtam neki, hogy a humor nagyon fontos számomra.”

Marjorie nem kispályázott, mielőtt még egyáltalán beszéltek volna telefonon, bedobta, hogy a férfi látogassa meg őt Virginiaban. Stanley félóra múlva küldött egy sms-t, hogy megvette a repülőjegyet, és megírta, hogy mikor várja őt Marjorie a reptéren.

merlin_163894557_68fea981-638a-44e3-9795-39ccf1abc79c-jumbo.jpg

Marjorie 19 évesen házasodott először, ez 11 év után válással végződött. 35 évesen házasodott másodszor, férje 2013-ban halt meg, 32 évig voltak házasok. Ellentétben Stanley-vel, Marjorie nem volt megszállottja a társkeresésnek, az elmúlt 5 évben kétszer randizott. “Mindkettőből hiányzott a spontaneitás és a humor, nem tudtak rendesen beszélgetni sem. Stanley-nek nincsenek ilyen problémái, sőt, alig lehet leállítani.” -mondja.

Stanely 38 évesen házasodott először, mely 38 évig tartott, és 76 éves korában elvált. (Ez egyébként egy érdekes téma, kár, hogy erről nem írt részletesebben a cikk.) Stanley amúgy 2005-ben ment nyugdíjba, előtte egy kórházban a szívsebészeti osztály vezetője volt, most is dolgozik, heti 2 napot,ami azzal jár, hogy 2 órát kell vezetnie oda és vissza. Mellette pedig önkéntes is a helyi kórházban.
(Mindig mondom, hogy felejtsük el a teljes nyugdíjat és már most gondolkozzunk azon, hogy mit kezdünk magunkkal 60 felett.)

Nyolc hónappal a válás után, Stanley újraházasodott.
Olvastam, hogy az idősödő férfiak meghalnak ha egyedül maradnak és nem akartam, hogy ez velem is megtörténjem, mondja. De sajnos ez nem volt egy egészséges kapcsolat.
Másfél évvel később elvált, és 77 évesen az online társkeresés hajmeresztő világában találta magát.

Engem úgy neveltek, hogy ha valami igazán fontos a számodra és jó akarsz benne lenni, azért keményen meg kell dolgozni, hogy megkapd. Hát, én elég keményen megdolgoztam érte. Elképesztő történeteim vannak, könyvet írhatnék belőlük. – mondja Stanley.

Stanley és Marjorie november 2-án házasodtak össze, pontosan egy évvel azután, hogy megismerkedtek, a házuk medencéje mellett egy 20 fős társaság részvételével.

Mostantól soha nem leszel egyedül. – mondta Marjorie könnyek között Stanley-nek a szertartáson.

Forrás: New York Times

***********************************************************************

ÉLJENEK A 40 FELETTI NŐK! 
A NeverOrdinaryWoman a 40 feletti nők találkozóhelye, blog, női klub és még sok más. 
Alapítója Iványi Orsolya. 
Instagram
Facebook oldal
Hírlevél

Zárt csoport

Facebook Comments