Oltásösztönző videóban szerepel Elton John és Michael Caine Angliában

Oltásösztönző videóban szerepel Elton John és Michael Caine Angliában

Oltásösztönző videóban szerepel Elton John és Michael Caine Angliában

Sir Elton John (73) és Sir Michael Caine (87) vicces videóban kampányolnak a koronavírus elleni vakcina beadása mellett.

A reklámot az NHS azaz az angliai Országos Egészségügyi Szolgálat (National Health Service) készítette, jelenleg éppen a 70 felettieket oltják ugyanis.

A videó azért is vicces, mert nem csak úgy felmondatták velük a szöveget, hanem tettek mögé egy kis sztorit: Eltont castingra hívják, ahol nem túl jól szerepel, elmondja, hogy az oltóanyagok biztonságosak és megfelelnek minden előírásnak, és hogy ha minél többen beoltatják magukat, annál nagyobb esély van a járvány megállítására. Majd arra is kérik, hogy utánozza Michael Caine-t, a végén közlik, hogy majd értesítik. Elton hozzáteszi, hogy ilyen rövid idő alatt, nála nagyobb nevet nem fognak találni, majd pár másodpercig erejéig énekel az I’m Still Standing (Még mindig talpon vagyok) című számából.

Aztán jön Michael Caine, és látjuk, hogy éppen megkapta az oltást, bemutatkozik, és elmondja, hogy nem fáj az oltás, ezután pedig elhangzik a szállóigévé vált kifejezése, a „not many people know that*” azaz nem sokan tudják ezt.

Aztán még halljuk a rendezőt, hogy “mondja meg valaki a másik fickónak, hogy nem ő kapta a szerepet”, nyilván Eltonra utalva.

Vajon nálunk ki lehetne hasonló páros?

*A kifejezés amúgy ráragadt, nem is ő mondta, hanem Peter Sellers 1972-ben, amikor őt utánozta.

Facebook Comments