A világhírű teniszező, Andy Murray anyukája 10 évet fiatalított magán

A világhírű teniszező, Andy Murray anyukája 10 évet fiatalított magán

A világhírű teniszező, Andy Murray anyukája 10 évet fiatalított magán

A kétszeres olimpiai bajnok skót teniszező, Sir Andy Murray anyukájával vannak tele a szépséghírek, ugyanis egy arckezelés segítségével 10 évet fiatalított magán.

A 61 éves Judy Murray egy kb. 2 millió forintos arc átalakításon esett át, miután teniszsztár fiai, Sir Andy és Jamie elkezdték őt “pulykanyaknak” hívni. (Ezt nem is kommentelem, mert annyira gáz.)

Korábban soha nem érdekeltek a szépségápolási kezelések vagy hogy hogyan nézek ki, sportember vagyok, mondja. De sokat szerepelek, gyakran kell beszédeket tartanom nagy közönség előtt konferenciákon, és ahogy öregszem, rájöttem, hogy jól akarok kinézni.

Életem nagy részében a szabadban dolgoztam, éveket töltöttem a gyerekeimmel a teniszpályán a napon, szóval rengeteg ráncom lett emiatt.

Mint tudjuk, a túlzott napsugárzás – a helytelen vagy nem kellő mértékű fényvédelemmel együtt – több mint 80%-ban felelős a bőr idő előtti öregedéséért.

A kezelés neve, melyet Judy igénybe vett Morpheus 8.
Ez egy órás beavatkozás, amely a microneedling és rádiófrekvencia kombinációja. A microneedling során egy speciális eszközzel kontrollált és állítható mélységű tűszúrásokat ejtenek arcon, a tűk által ejtett mikrosérülések stimulálják a szervezet öngyógyító mechanizmusát, melynek hatására a szervezet rendkívül nagy mennyiségű kollagént termel, ami látványosa fiatalítja a bőrt. Ha a tűszúrásokat rádiófrekvenciával kombináljuk, akkor szúrásos kezeléssel érhetjük el ugyanazt az eredményt. Az orvosi rádiófrekvencia felszíni sérülések nélkül, átadott hő segítségével készteti regenerációra kollagén rostjainkat, így a két technika kombinációja egymást fokozó hatású lehet.

Nem akartam semmi komoly plasztikai beavatkozást, semmi extrém dolgot, nem akartam megváltoztatni a vonásaimat, csak frissebbnek, fiatalosabbnak akartam kinézni, teszi hozzá.

Judy három kezelést vett igénybe. 1500 font (621.000 Ft) volt egy kezelés. 2020 januárjában kezdték, majd márciusban ls júliusban is volt 1-1 kezelés.

“Azt mondanám, hogy legalább tíz évvel fiatalabbnak nézek ki most, és teljesen el vagyok ragadtatva az eredménytől” – mondta.

Judy orvosa, a glasgow-i székhelyű Dr Judy Todd azt mondja, hogy sok páciense keres új beavatkozást a filler – hyalrunsavas injekciós feltöltés – helyett, tehát ahelyett, hogy csak egy-egy területre összpontosítanánk, a komplex bőrfeszesítésre helyezzük a hangsúlyt. A túl sok feltöltés egy után idő nevetséges, mert egyre nagyobb lehet az ember arca lesz. Az arc alsó része az egyik legproblémásabb terület a nőknél, mert az életkor előrehaladtával megereszkedik.

Judy nem akart injekciót, és aggasztották az arcán keletkezett napkárok is. Dr. Todd szerint az 50 év feletti férfiak és nők körében a leggyakoribbak a napkárok, mert ők azok, akik fiatalabb korukban nem nagyon használtak napvédőket.

A kezelését követően Judy szigorú bőrápolási rendszert vezetett be ( az Obagi márka termékeit használva, a klinika által jóváhagyott bőrápolási termékcsalád), hogy tovább segítse a bőr textúrájában és a napkárosodás megjelenésének javításában. Az eredmények megtartása és a bőr jó kollagénszintjének fenntartása érdekében Dr. Todd évente egyszer egy szintentartó kezelést javasolt (1500 font).

A természetes öregedési folyamat az egyénenként változó, és egyesek genetikailag hajlamosabbak a gyors kollagén lebomlásra, mint mások. Ezért is van az, hogy valaki már 40 évesen is nézhet ki sokkal öregebbnek, míg más 60 évesen is letagadhat 10 évet.
Az élet nem igazságos.


Először is azt gondolom, hogy nagyon bátor “bevallani”, hogy volt egy ilyen beavatkozása, bár mivel látványos volt a kezelés, nem is lett volna értelme titkolózni.

Másodszor, szerintem mindenki csináljon a saját arcával, amit akar, mégis csak az ő arca. Ha ő attól boldog, hogy nincs egy szál ránca se vagy háromszor akkora a szája, mint alapból, legyen.

Harmadszor, ha már rászánjuk magunkat valamire, jó orvost válasszunk. Ez a legnehezebb amúgy. Lehetőleg olyat, aki nem csinál meg mindent, amit mondunk.

Negyedszer, ne azért csináljunk bármit a fejünkkel, mert a társadalom azt várja el tőlünk, középkorú nőktől, hogy ne öregedjünk. Azért csináltassunk bármit is, mert attól jobban fogjuk érezni magunkat.

Ötödször, jó ha van az embernek egy olyan barátnője, aki figyelmezteti, ha esetleg túltolta volna a fillert /szájfeltöltést, stb.


ITT IS VAGYOK:

Facebook oldal

Instagram

Mindent a változókorról Instagram

Facebook Comments