London Fashion Week: műszőr, kilt és könyvtár chic

London Fashion Week: műszőr, kilt és könyvtár chic

Idén 4. alkalommal volt szerencsém regisztrációt és számos meghívást kapni a London Fashion Week mindenféle bemutatóira és partira, ami mindig nagy megtiszteltetés. Viszont rá kellett jönnöm rögtön az első nap, hogy engem ez már nem érdekel, sőt idegesít. Idegesítenek a Somerset House udvarán felvonuló attention whore-ok, a sorban eléd bepofátlankodó bloggerek, a show alatt 3 eszközzel fotózó akárkik, azzal egyáltalán nem foglalkozva, hogy én látok-e tőlük. Persze, az azért érdekel, hogy milyen trendek jönnek (mennek), kik tudnak talpon maradni és kik tudnak betörni.

Íme az én listám, hogy milyen britekre érdemes figyelni! Első rész, holnap folytatódik.

A műszőr még mindig menő

Ahogy már írtam a Shrimps /garnélarák/ brit márka tavaly kezdte meg hódítását, olyan rajongókkal, mint Natalie Massenet –  a British Fashion Council első embere és Net-A-Porter alapító vagy Susia Lau aka Stylebubble.

Idén új elemekkel bővült a kollekció, például a skót kockás szövet műszőrrel kombinálva, nekem nagyon tetszik. A gnóm figurák már nem annyira jönnek be, ezzel biztos a fiatalokat célozzák.

 

 

233649.jpg

Fotók: BFC, Asia Werbel

A kilt az új műszőr

A Le Kilt márkát már egy ideje figyelemmel követem és biztosan be is szerzek egyet. Igazi időtlen darab, nosztalgikus emlékeim kötődnek hozzá, ugyanis a főiskolán mindig kölcsönkértem a szobatársamtól, akinek volt egy ilyen zöld-fekete darabja.

Samantha McCoach 2014-ben alapította a márkát, nagymamája Skóciában 40 éven keresztül készített hagományos kiltet, innen jött az inspiráció.

233812.jpg

 

233810.jpg

 

233815.jpg

233827.jpg

11000056_10153123041589851_6295954437722425155_n.jpg

Fotó: Catwalking.com

Könyvtár chic

Orla Kiely régi motoros a szakmában, ír tervező, a jellegzetes növény mintáiról ismert, minden évben valami spéci prezentációt tart. Ez az idei szerintem nem lett annyira ütős, de mivel nagyon kedvelem, ezért mindenképpen fel kellett vennem a listára.

 

orla_kiely_16.jpg

orla_kiely_12.jpg

orla_kiely_13.jpg

orla_kiely_15.jpg

orla_kiely_4.jpg

orla_kiely_8.jpg

Fotó: Lloyd Ramos

Korábbi szösszeneteim a London Fashion Week-ről: itt, itt, itt, itt, itt, itt..

A Facebook neverordinary London oldalán további hírek, képek, sztorik.

Facebook Comments