Itt a megfizethető Jean Paul Gaultier

Itt a megfizethető Jean Paul Gaultier

woman_a_1.jpg

Amíg mindenki a H&M X Kenzo kollaborációval volt elfoglalva, addig az OVS olasz márka szép csendben előrukkolt egy Jean Paul Gaultier kollekcióval.

Bevallom, én az OVS-ről nem hallottam egészen a múlt hétig, amikor is megláttam egyet és bementem, – vettem is egy rózsaszín, szőrős papucsot – de nem voltam különösebben elájulva tőle. De azért mikor hazaértem csekkoltam a honlapjukat és akkor olvastam a hírt.

A kollekció mától online vásárolható, holnaptól a boltokban. Magyarországon egy OVS üzlet van az Árkádban, kérdeztem tőlük ott lesz-e, egyelőre még nem válaszoltak.

Jean Paul Gaultier közel áll a szívemhez, egyrészt mert 20 éve hellyel-közzel a parfümjeit használom, másrészt egyszer szembejött velem az Oxford Street-en (Moncler kabát volt rajta), persze sztársokkot kaptam, így csak egyszerűen lefagytam.

Ja, és nemrégiben vásároltam egy Bensimon X Jean Paul Gaultier cipőt is, itt sétálgatok benne a kutyával, amúgy a Fashiondays-ről rendeltem, bár most már kétszer annyiért árulják, mint amennyiért én vettem a nyáron.

project_b.jpg

campaign_a.jpg

A kollekció elegánsabb vonalat visz, kimenős, parti viselet, ahogy olvasom a közleményben, bár ezzel soha nem tudtam mit kezdeni, amikor megmondják, mikor és mit viseljek, én például szeretem pont fordítva, ahova ki kell öltözni, oda direkt egyszerűben megyek, munkába meg kiöltözök. 

campaign_b.jpg

campaign_c.jpg

A fehér-kék csíkos, tengerészpulcsi must have a kollekcióból, mindkét nem számára, természetesen online már nem elérhető. Amúgy 39 euro.

untitled_design.jpg

A női kollekció 36 darabból áll, én a következőkkel szemezek!

untitled_design_1.jpg

Bőrhatású, motoros mellény. 59 Eur.

untitled_design_2.jpg

Bomber dzseki, 109 Eur

2809128.jpg

Kendő, 59 Eur.

2809258.jpg

Kistáska avagy clutch, 69 Eur

Itt is vagyok: Facebook, Instagram 

Facebook Comments