Érett nők dicsérete Cannes-ban!

Érett nők dicsérete Cannes-ban!

cannesj.jpg

Viszonylag ritkán nézegetek vörös szőnyeges képeket, bár szeretnék, de mostanában (pár éve), mindenki túl tökéletesnek, túl megcsináltnak tűnik, így aztán (szerintem) elég unalmas is. Csak arra tudok következtetni, hogy mindenki saját stylisttal dolgozik (nehogy mellényúljon), így a saját, egyéni stílus már csak ritka esetekben tud megmutatkozni.

Na de, most megakadt a szemem pár üdítő képen, amelyek a Cannes Filmfesztiválon készültek, ezeket most veletek is megosztom.

telemmglpict000129089154-xlarge_trans_nvbqzqnjv4bqqlksw6rphp-qmgkawpa4vrjq3rf09tpfu9tjlnri5vo.jpeg

Susan Sarandon 70 évesen belevigyorog az arcunkba és azt üzeni, hogy bekaphatjátok! Maxi bőrszoknya, ropogós fehér ing, menő napszemüveg – lezser, elegáns, egyedi. És persze azért egy kis dekoltázst is villan, ahogy már megszokhattuk tőle.

tilda-swinton-in-haider-ackermann-okja-cannes-film-festival-premiere-2.jpg

Tilda Swinton (56) fejét nagyon bírom, gondolom nem vagyok ezzel egyedül, és általában hozza a ruháival is a különlegeset. Minimál make-up, extrém frizura, futurisztikus Haider Ackermann ruha, Repossi fülbevalóval. És büszkén viseli a ráncait is.

juliette-binoche-in-chlo---okja-cannes-film-festival-premiere.jpg

 

Juliette Binoche-ból (53) árad a nyugalom és a magabiztosság, merem remélni, hogy ez a korral jár! 

Az elsőre egyszerűnek tűnő ruha (Chloé) tele izgalmas részlettel, az átlátszó, oversized kar megoldás különösen jó, kiegészítőnek Chopard fülbevaló, a lazán hagyott haj pedig külön jó pont, egy megcsinált frizurával túl merevvé tették volna.

telemmglpict000129090995-xxlarge_trans_nvbqzqnjv4bqkxsvq7575yxj5w_7swl8qo7ze9wmfxmivkhavnzfpgw.jpeg

Uma Thurman (47), szokásától eltérően itt eléggé lazára vette a figurát, plusz ez a Giuseppe Zanotti bőrkabát teljesen összezavart mindenkit, bár lehet szándékosan! Gyűrött, pink selyemszoknya, Tod’s szandi, fekete póló (?), kétségtelen, hogy ez egy nagy zűrzavar!

telemmglpict000129090073-xlarge_trans_nvbqzqnjv4bqdx_tzk2osy-wtlps0gmgyvl2eebwfg1oeebr4qnpnog.jpeg

Vanessa Redgrave-nek (80) már nem kell semmit bizonyítani, így ő nyugodtan besétálhat Cannes-ba egy kényelmes Converse-ben is! Azért gondosan monokrómba összeállított outfit-et láthatunk itt.

isabelle-0733ef8a-27f4-4367-8d50-94d47d43090e.jpgVégezetül, kedvencem, Isabelle Huppert (64), aki mindig elegáns és a ruhái összhangban a saját stílusával, itt éppen Nina Ricci-ben, a nő, aki tudja mit akar üzenni és ezt magabiztosan meg is teszi. Csodálatos.

Itt is vagyok: Facebook, Instagram

Facebook Comments