Egy csíkos sál mindig jól jön – Uniqlo X JW Anderson

Egy csíkos sál mindig jól jön – Uniqlo X JW Anderson

teljes_kepernyo_rogzitese_2017_09_19_160240.jpg

Már biztosan áradoztam a Uniqlo japán márkáról, ha nem itt, akkor a Facebook oldalamon, 2011-ben ismertem meg őket, amikor kiköltöztem Londonba és emlékszem, hogy amikor először mentem körülnézni és bevittem a próbafülkébe 3 farmert és mind jó volt, akkor kicsit dilemmáztam, és ugye ilyenkor nem szabad viccelni, ha egy farmer jól áll, azt meg kell venni azonnal, ha meg 3 áll jól, akkor mindhármat, ki tudja megint mikor lesz ilyen, és még áruk is jó volt, 30-40 font között mozogtak. Azóta sem vettem új farmert, még mindig kitartanak.

Így aztán nem tudom megállni, hogy ne ajánljam nektek a Uniqlo új kollekcióját, melyet a JW Anderson márkával jegyeznek, ennek alapítója az angol Jonathan Anderson, aki az utóbbi évek egyik legfelkapottabb tervezője. Jelenleg amúgy a spanyol LOEWE (ami ultra drága, úgyhogy azt felejtsük is el) kreatív igazgatója, és térjünk vissza a Uniqlo-hoz.

featuredimage2-uniqlojwanderson.jpg

A Uniqlo-ra jellemző, hogy viszonylag egyszerű darabokat árulnak, viszont jó anyagból, és praktikusak, jó szabásúak. és nem elszállt árakon.

Nekem a legutóbbi darabom tőlük szintén egy kollaborációból származik: egy Uniqlo X Liberty dzseki, amit imádok!

jw-anderson-x-uniqlo-aw17-menswear-womenswear-fashion-designer-collaboration.jpg

cover_l_01.jpg

llery-1505836414″ class=”blh-mosaic count-7″>

Nekem a csíkos és kockás cuccok jönnek be a legjobban, egy sálat mindenképpen rendelni fogok!

Facebook Comments