A 69 éves Maye Musk, a divatvilág legújabb darlingja

A 69 éves Maye Musk, a divatvilág legújabb darlingja

mp0_5180-copy.jpg

Maye Musk tegnap jelentette be Instagram oldalán, hogy a Covergirl arca lett 69 évesen és hogy sose gondolta volna, hogy ez lesz és megéri álmodozni, hashtag “justgettingstarted”.

27muskweb1-master1050.jpg

Amúgy történelmet írt ezzel, ugyanis ő a legöregebb modell a Covergirl életében.

Ez a fekete pulcsis egy behind-the-scene kampánykép, ha engem kérdeztek, szerintem túl erőteljes és kissé szigorú lett ezzel a hajjal. 

 

 

maye-musk-stripes1.jpg

May nem unatkozott az elúlt években: szerepelt a New York magazin és az Elle Canada címlapján, szerepelt például a Target, a Virgin America, a Clinique kampányaiban és benne volt a olasz és koreai Vogue-ban, meg a Vanity Fair-ben is.

2013-ban Beyonce “Haunted” videójában is szerepelt, tavaly pedig aláírt az IMG modellügynökséggel. Pár hete a New York Fashion Week-en két bemutatón is vonult.

Szóval benne volt a levegőben, hogy magasra fog törni.

maye_461-edit-ws.jpg

 

Maye amúgy 50 éve modellkedik, szakmája dietetikus, három gyereket nevelt fel egyedülálló anyaként Dél-Afrikában – köztük Elon-t, a multimilliárdos feltalálót, ugye -, 10 unokája van.

Azt mondja, az öregedés jót tett vele, nagyobb önbizalma lett és büszke, hogy jövőre 70 éves lesz. 

“Nem festem a hajamat. Barna hajam volt nagyon sokáig, mindig festettem. Néha magamnak, amikor nem engedhettem meg a fodrászt. Amikor 60 lettem, elhatároztam, megnézem mi van alatta. Elkezdtem világos szőkére festeni, aztán csak hagytam lenőni és levágattam nagyon rövidre. Aztán egyszer csak elkezdtek jönni a megkeresések fotózásokra.”

maye-musk-sports-luxe-800w.jpg

comp-1_00000.png

maye1.jpg

 time-magazine.jpg

Én nagyon bírom Musk stílusát, látszik, hogy karban tartja magát rendesen, nyilván segít az is, hogy ez a szakmája is, és az is tetszik, nincs elszállva, pedig lehetne.  

Facebook Comments