Szegény Jen..

Szegény Jen..

jennifer-aniston-louis-vuitton-event-t.jpg

Rögtön az elején bevallom, hogy az életemből kimaradt a Jóbarátok és semmilyen igényem sincs arra, hogy ez megváltozzon. Jennifer Aniston-t meg közepes színésznőnek tartom. Na de, ami most folyik körülötte a válása kapcsán, az felháborító.

Először is, Jennifer Aniston minden, csak nem szegény, a Jóbarátok sorozat még mindig szépen hozza az évi 20 millió dollárt neki (a többieknek is, tudom durva!), úgy, hogy semmit nem kell hozzá csinálnia. Aztán ott van a filmes karrierje, így Jen nettó értéke 200 millió dollár körül van, az egyik legjobban fizetett színésznő Hollywood-ban. Justin Theroux amúgy 20 millió dollár körül van.

Másodszor, szerintem Jennifer Aniston köszöni jól van. Persze, egy szakítás vagy egy házasság vége sosem fáklyásmenet, de túl kell élni.

Jobban néz ki mint valaha, van pénze, munkája, házai. 49 éves és egyedülálló.

És akkor kezdődik, a szegény Jen…

Társadalmunk még mindig azt gondolja, hogy ha egy NŐ 49 éves és egyedül éli az életét, az egy tragédia. Mert mi nők, ugye, egész életünkben csak arra várunk, hogy valaki elvegyen minket. (nem) 

Csak hogy saját magammal példálózzak, én inkább maradtam volna szingli, ha nem találok olyan férfit, aki megfelel az elvárásaimnak. És persze fordítva. Ezért is voltam jórészt egyedülálló 42 éves koromig. 

De persze, ha egy férfi 50 évesen még szingli és még mindig NEM keresi nagy őt, hanem éli az életét,  – értsd hétvégente jól szétküldi magát mindenféle partin és 20 éves csajok után kajtat egy éjszakás kaland reményében – az teljesen rendben van. Hány ilyet ismerünk, ugye.

Meg szegény Jen, nem tudott egy férfit sem megtartani, olvasom.

Nézzük már meg milyen pasijai voltak? Brad Pitt, aki otthagyta egy másik nőért vagy az alkoholista, lepusztult fejű Vince Vaughn? Hát, benézte őket, van ilyen. 

Miért gondolják még mindig azt férfiak, hogy a nő életének sikeressége avagy értéke attól függ, hogy van-e barátja/férje? 

Az is tetszik, amikor azt írják, hogy Jen egyelőre nem fog új szerelmet keresni, mert a karrierjére akar koncentrálni. Szerelmet csak keresve lehet találni? A kettő nem fér megy együtt? 

Azt miért nem írják soha az újságok, hogy “Szegény Tom Cruise, 55 éves és még mindig szingli!” ? 

Na ugye, hát sose. 

Facebook Comments