Hogyan lettem a Vichy Neovadiol Változókor nagykövete?

Hogyan lettem a Vichy Neovadiol Változókor nagykövete?

ivanyi_orsolya_neverordinarywoman_small.jpg

Minden úgy kezdődött, hogy megőrültem…
Írtam másfél évvel ezelőtt, így kezdődött az első menopauzás írásom. 

Nos, sosem gondoltam volna, hogy majd a menopauza lesz az, ami ennyi új kaput nyit meg előttem. 
Amikor elkezdtem blogot írni 9-10 éve, titokban abban reménykedtem, hogy majd a divat, a gasztró vagy a kultúra lesz az én területem (évekig mindenről írtam, ugye), aztán tessék, az egészség lett a nyerő, és milyen jó, hogy ez lett! Néha tényleg igaz, hogy a téma ott van az orrunk előtt, és mégsem vesszük észre!

Az első poszt óta sok víz lefolyt a Dunán, lett Neverordinary+ zárt csoport, ahol már 2500-an vagyunk, volt Menopauza Cafe már 4 alkalommal, Beszéltem a tévében a közösség erejéről a menopauza kapcsán, meg rádióban is, és persze jó pár cikk is született, és én továbbra is folytatom áldásos tevékenységemet, mint menopauza aktivista.
Mert van még mit tenni: megtörni a menopauza tabu státuszát és minél többet beszélni róla nyilvánosan és egymás között, megfelelő információk birtokában dönteni bármilyen kezelés mellett – magyarul még mindig nincs elég elérhető információ a köztudatban – , megtalálni azokat a cégeket, társaságokat, embereket, akik hajlandóak ebben mellém állni. 

Így találtunk egymásra  a Vichyvel tavaly márciusban és elkezdtünk együtt dolgozni, pont ezen. Aztán eltelt pár hónap, született jó pár közös dolog, ez a Divány cikk például szerintem nagyon hasznos lett,  és úgy éreztük, hogy szorosabbra fűznénk a szálakat. 

Pár hete már lelkesen készülünk a Vichy-vel, hogy bejelentsük, hogy a Neovadiol Változokór nagykövete leszek

Sosem hittem volna, hogy valaha egy ilyen megtörténik velem, ráadásul pontosan egy olyan üzenet, amelyet a blogomon megoszottam volna, ha egy 45 éves nővel ilyen történik, ami most velem.
És még a menopauzával is kapcsolatos, ami ugye a szívügyem.
Szóval igazán történelmi pillanat ez az életemben.
Megcsináltam szépen a bejelentő videót, aztán elbizonytalanodtam.

Mert itt ez a vírus, meg ez a helyzet.
Ki kíváncsi most erre? – kérdeztem magamtól.

Aztán eszembe jutott egy mondat, amely a menopauza kapcsán is sokszor előjött bennem:
Miért hagynám, hogy a menopauza átvegye az irányítást az életem felett? 
Miért hagynám, hogy a vírus átvegye az irányítást az életem felett?

Szóval, úgy döntöttem, hogy nem hagyom, hogy a vírus elvegye tőlem ezt a pillanatot és örömöt, hogy ez most megtörténik velem!

Aki régóta olvas tudja, hogy hosszú utat tettem meg idáig, hogy Európa egyik legnagyobb szépségápolási márkája engem válasszon partneréül. 

És ezt nektek is köszönhetem, mert ez nélkületek nem történhetett volna meg.
Nekem van a leglojálisabb közösségem, és ez rettentően boldooggá tesz nap mint nap!

Rögtön egy játékra hívlak titeket, ahol 15 szerencsés az elsők között próbálhatja ki a Neovadiol legújabb arcápolóját!

A játékban való részvétel feltétele egy rövid kérdőív kitöltése (pár perc), szeretnénk ugyanis jobban megismerni a 40 feletti nők életmódbeli és vásárlási szokásait. Mi vagyunk a leggyorsabban növekvő demográfiai csoport és a legnagyobb vásárlóerő, mégis kevés cég kommunikál velünk megfelelően, vagy még nem is esett le nekik, hogy itt vagyunk, mennyit írtam már erről. Úgyhogy bízom benne, hogy pozitívan tudom ezt (is) majd befolyásolni a híradásaimmal.

Határidő: 2020. április 12. este 8 óra

Jó játékot kívánok! Orsi

copy_of_untitled_2_1.png
Facebook Comments