A Golden Globes és a menopauza

A Golden Globes és a menopauza

Azt hiszem, kijelenthetem, hogy most láttam először olyan mondatot, amiben egyszerre szerepelt a Golden Globes és a menopauza!

Történt ugyanis, hogy Olivia Colman (45) és Patricia Arquette (51) sminkesei bepillantást adtak a díjátadó előtti felkészülésbe, hogyan készítették el a kiváló színésznők arcait.

screenshot_20200108-162247_instagram.jpg

Így megtudhattuk, hogy egy speciális arcmasszírozót használt mindkét sminkes, melyet kifejezetten menopauzában lévő nőknek készítettek.

És ezt természetesen minden Insta poszthoz gondosan odabigyesztették, és mivel mindkét színésznő nyert is, így nem volt gond az információ terjedésével sem.

Olivia Colman A korona sorozatban, ahol Erzsébet királynőt alakítja, Patricia Arquette pedig A tett cím sorozatban nyújtott alakításért kapott díjat.

Érdekesség, hogy mindkét színésznő újrázott, Olivia Colman tavaly A kedvenc című filmben Anna királynő megformálásáért nyert, Patricia Arquette pedig a Szökés Dannemorából sorozatban játszott szerepért.

Arquette esetében kijelenthetjük, hogy ráment a súlyos szerepekre (szó szerint is), mindkét sorozatban zaklatott nőt látszik, alig lehet őt felismerni.

screenshot_20200108-172655_instagram.jpg

screenshot_20200108-171136_instagram.jpg

Persze, ne gondoljuk, hogy mindez a véletlen műve, itt most egy jól megszervezett PR akciót láthattunk!

A PR cég neve amúgy Fournier PR + Consulting, és gratulálok nekik innen is.

A márka neve Pause Well-Aging, alapítója Rochelle Weitzner, aki korábban az Erno Laszló márka egyik vezetője volt, 2 éve jött elő az ötlettel, hogy menopauzában lévő nőknek segítsen, az első termékek tavaly nyáron kerültek a piacra. Van még nálunk frissítő spray hőhullámra és már eljátszadoztam a gondolattal, hogy meg kellene rendelni  az arcmasszírozót, de nem tudtam 115 dollárt rászánni még.

Véleményem szerint, példaértékű, hogy két ilyen nagyformátumú színésznő bevállalt egy ilyen PR kampányt, és bátran felvállalják, hogy menopauzában vannak. Ez lenne a természetes, nem?

A változókor jelentős és értékes szakasza a női létnek, egy természetes folyamat, nem kellene félni tőle, mert minél többet tudunk róla, akár egymástól, annál könnyebb lesz megélni és jól kijönni belőle.

Még több ilyen PR húzást!

PS: Nálunk mikor lesz ilyen??

****************************************

ÉLJENEK A 40 FELETTI NŐK! 
A NeverOrdinaryWoman a 40 feletti nők találkozóhelye, blog, női klub és még sok más. 
Alapítója Iványi Orsolya. 
Instagram
Facebook oldal
Hírlevél

Zárt csoport

 

 

Facebook Comments